Copyrights

Artikel 1 van de Auteurswet 1912 definieert ‘auteursrecht’ als volgt:
“Het auteursrecht is het uitsluitend recht van den maker van een werk van letterkunde, wetenschap of kunst, of van diens rechtverkrijgenden, om dit openbaar te maken en te verveelvoudigen, behoudens de beperkingen, bij de wet gesteld.”
Teksten op Creative Expressions
Alle teksten op de Creative Expressions site zijn door ons zelf geschreven. Hierbij maken we gebruik van diverse internationale bronnen om feiten te achterhalen. De teksten zijn dus ons intellectuele eigendom en daarom onderhevig aan copyrights.
Afbeeldingen op Creative Expressions
De foto’s en afbeeldingen op deze site zijn afkomstig van:
* (Free) Stockphoto sites
* Public Domain
* Pinterest e.a. creatieve blogs
Op door ons zelf ontwikkeld materiaal staan copyrights, evenals op de meeste andere afbeeldingen.

De afbeeldingen geplaatst op deze site staan er enkel en alleen om leuke creatieve ideetjes te promoten. Onder elk artikel staat altijd een link naar de bron waar in de meeste gevallen de eigenlijke uitleg staat van het creatieve ideetje. We stimuleren je dan ook om vooral verder te klikken, uitleg is immers enkele klikken weg.

Bent u de rechtmatige eigenaar van een afbeelding en wilt u geen gratis reclame voor uw knutselidee, laat het ons weten en wij zullen deze meteen verwijderen!
Gebruik van de Creative Expressions website
De informatie op deze site is met zorg samengesteld. Deze informatie en tips mag je natuurlijk vrij gebruiken, maar:
Je mag geen enkele van onze pagina’s elders op het internet publiceren.
Je mag onze site niet openen in een i-frame op jouw eigen site.
Wil je linken naar onze site? Geen enkel probleem…
Gebruik van teksten
Je mag in geen geval teksten van deze site copieren en elders op een andere website publiceren. Je mag alleen stukjes tekst citeren indien je er een link naar onze site bijzet als bronvermelding. Je mag in geen geval complete teksten copieren en indienen als jouw eigen werk voor school of studie.
Gebruik van plaatjes
Je mag in geen geval plaatjes, foto’s en andere afbeeldingen hotlinken. Je mag in geen geval plaatjes, foto’s en andere afbeeldingen zomaar op je site zetten. Eerst toestemming vragen via ons contactformulier. Plaatjes, foto’s en afbeeldingen gebruiken voor werkstukken? Dat kan, mits je maar een bronvermelding plaatst, dus een link naar onze site.

Leave A Comment